Despre

Am inceput sa scriu pe acest blog fara nici un motiv. Practic a fost o cerere sau o alegere involuntara. Am inceput sa citesc si inevitabil a intervenit si nevoia de a scrie. De obicei scriu noaptea cand sunt singur cu gandurile mele. Nu am o tema stabilita, scriu despre ce imi fulgera prin minte. Incerc sa fiu original si sa ma folosesc eficient torrentul de informatii pe care le descarc in creier in timpul zilei. Asta ar fi explicatie in linii mari.

Ma numesc Ionica si am 18 ani. Imi place sa desenez, desi nu prea am mult timp pentru asta si probabil am realizat prea tarziu de ceea ce sunt capabil.

Deasemenea imi place foarte mult sa ascult muzica si sa cant chiar daca nu am voce (trebuie sa imi chinui familia cumva). Nu despic firu-n patru aici, pentru ca e greu sa explic ceea ce imi place. Imi plac mai multe stiluri de muzica, dar mereu analizez piesele pe care le ascult si dupa pot spune daca imi place sau nu. E o intreaga filosofie. Am intrat prea mult in detalii.

Imi plac sporturile, si cand spun asta nu ma refer doar la fotbal, handbal sau basket. Pe cele enumerate le practic dar pot sa spun ca imi plac 95% din sporturile existente. Sporturile implica miscare, iar miscarea te mentine sanatos.

Practic pe aceste 3 chesti se bazeaza personalitatea mea. Muzica, sa desenez si sa fac miscare. Practicand aceste chestii, am creat niste legaturi rezultand un fel de echilibru care ma mentine in viata.

Leave a comment